default logo

Presenteert:

CONEY BRABANT

Voor de data driven professional

Welkom bij Coney Brabant!

Welkom bij Coney! Wij zijn een data driven Accountants & Analytics kantoor met een onderscheidend geluid en karakter.

Wij luisteren en denken mee met ondernemers en financials. Hierdoor kunnen wij vraagstukken oplossen, zorgen wegnemen (people minded). We zijn geen formeel, klassiek accountantskantoor, wij delen kennis en we willen laten zien dat de controle van de jaarrekening ook een waardevol proces kan zijn.

Coney biedt de maximale kwaliteit door inzet van nieuwste data-analyse technologie (data driven) in onze Business Analytics en Audit dienstverlening.

Wij maken het verschil door ondernemers te voorzien van nieuwe inzichten in eigen processen, transacties en prestaties.

Onze dienstverlening:

  • Audit3.0
   Controle van de jaarrekening, ondersteund door data-analyse, dat is Auditing3.0 van Coney. In onze controle aanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.
  • Business Analytics
   Business Analytics oplossingen van Coney zijn ontwikkeld om data driven ondernemers snel inzicht te geven en betere beslissingen te nemen. Geen generieke dashboards, maar oplossingen op maat. Wij bouwen een analyse op maat, op basis van jouw specifieke eisen.

  KENNISMAKING:

  Vul hier het formulier in:

  Auditing3.0

  Controle van de jaarrekening, ondersteund door data-analyse, dat is Auditing3.0 van Coney. In onze controle aanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.

  Wij werken samen met ondernemers en financieel directeuren die onze uitgangspunten delen. Wij vinden ons vak het allermooiste vak omdat wij elke dag op een positieve manier samenwerken, inzicht geven in wat er goed gaat en waar het eventueel fout gaat.

  • Méér dan jaarrekeningcontrole; met behulp van data-analyse betekenis geven aan cijfers.
  • Doorlopend controleren om inzicht te krijgen in risico’s, trends, prestaties & uitzonderingen.
  • Periodieke workshops aan de hand van het Coney Business Canvas.
  • Modern team bestaand uit IT-auditors, data-analisten, registeraccountants en alles hier tussenin.

  MEER INFORMATIE

  Business Analytics

  Binnen iedere MKB onderneming is enige vorm van management informatie beschikbaar. Vaak een verzameling van Excel-documenten die historisch is ontstaan. Een overvloed aan data, maar niet per se een overvloed aan informatie.

  Wij geloven dat je jouw onderneming beter kunt sturen op 5 goed uitgedachte slimme meters, dan op 35 excel sheets vol met informatie en kpi’s zonder meerwaarde. Uiteraard worden de slimme meters gebouwd op basis van de werkelijke data van je onderneming en garanderen wij betrouwbare meters.

  Snel inzicht

  Business Analytics oplossingen van Coney zijn ontwikkeld om data driven ondernemers snel inzicht te geven en betere beslissingen te nemen. Geen generieke dashboards, maar  oplossingen op maat. Oplossingen die lokaal draaien of in onze Tableau omgeving worden ‘gedraaid’ met secured inlog voor onze klanten. Met behulp van visualisatie tools kunnen uitkomsten altijd en overal bekeken worden. Dit kan via computer, tablet en/of telefoon.

  MEER INFORMATIE

  WIE ZIJN WIJ?

  Wij zijn Marlou van Hoek, Olaf van Hoek, Ron Peppenster. Samen zijn wij team Coney Brabant. Wil je meer weten over data analyse? Wij helpen je graag verder!

  Hoe kunnen we je helpen?