default logo

Presenteert:

4e Roundtable | editie 18 juni 2020

‘MACHINE LEARNING’

18 juni 2020
Free online workshop

15:00 – 17:00

De roundtable op 18 juni 2020  is bedoeld om professionals in het Business Analytics & Audit domein kennis te laten maken met de kernconcepten van Machine Learning (ML) en het toepassen van ML in ons werkveld. In 2018 en 2019 hebben we als Coney een aantal sessies rondom Artificial Intelligence (AI) georganiseerd.

We zien echter geen AI toepassingen in ons werkveld, wel zien we stap voor stap ontwikkelingen rondom ML. Als Coney volgen we deze ontwikkelingen, verzamelen we kennis rondom ML toepassingen en experimenteren we met ML in onze praktijk. Graag komen we in contact met andere teams die dezelfde ambities hebben. Hiernaast nodigen we ML ontwikkelaars uit voor demonstraties van (supervised of unsupervised) ML toepassingen die we in praktijk kunnen gebruiken,

Je hebt  geen voorkennis nodig voor deze roundtable en is daarom toegankelijk voor iedereen in een open sfeer. We zorgen er meteen voor dat jij na deze meeting up-to-date bent van de belangrijkste algoritmen van Supervised, Unsupervised Learning en Reinforcement Learning. Daarna zullen we een aantal tools bespreken die bruikbaar zijn in de praktijk en delen we samen met jou onze kennis. Doe mee en meldt je aan.  

Per kantoor 1 aanmelding en we vragen de ML ontwikkelaars graag vooraf even afstemming te zoeken met Pieter de Kok zodat we kunnen inplannen wie, wat kan laten zien.

No Show betekent geen uitnodiging voor volgende roundtable.

Ook deze keer, we houden het kleinschalig, vol is vol, dus meld je snel aan.

DIT EVENT BEGINT OP:

18 JUNI 2020 VAN 15:00 TOT 17:00

VEELGESTELDE VRAGEN:

Waar en wanneer vindt dit event plaats?

Je kunt online deelnemen aan deze Roundtable, je zal een link ontvangen en kan hierdoor online meedoen aan de Roundtable.

Voor wie is dit event?

Dit event is voor professionals die geloven in kennisdeling en verbinding, en ervaring hebben met of interesse hebben in de inzet van AI in de praktijk.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan dit event?

Er geen zijn kosten verbonden aan deze Roundtable.

Aanmelden voor de Roundtable