default logo

Presenteert:

MEET THE GURUS

Leer de persoon kennen achter de data!

MEET THE GURU’S

Welkom bij Coney! Wij zijn een data driven Accountants & Analytics kantoor met een onderscheidend geluid en karakter.

Wij luisteren en denken mee met ondernemers en financials. Hierdoor kunnen wij vraagstukken oplossen, zorgen wegnemen (people minded). We zijn geen formeel, klassiek accountantskantoor, wij delen kennis en we willen laten zien dat de controle van de jaarrekening ook een waardevol proces kan zijn.

Coney biedt de maximale kwaliteit door inzet van nieuwste data-analyse technologie (data driven) in onze Business Analytics en Audit dienstverlening.

Wij maken het verschil door ondernemers te voorzien van nieuwe inzichten in eigen processen, transacties en prestaties.

Onze dienstverlening:

  • Audit3.0
   Controle van de jaarrekening, ondersteund door data-analyse, dat is Auditing3.0 van Coney. In onze controle aanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.
  • Business Analytics
   Business Analytics oplossingen van Coney zijn ontwikkeld om data driven ondernemers snel inzicht te geven en betere beslissingen te nemen. Geen generieke dashboards, maar oplossingen op maat. Wij bouwen een analyse op maat, op basis van jouw specifieke eisen.
  • iAccountancy
   Wij werken binnen het iAccountancy concept met ondernemers die (nog) niet controleplichtig zijn, maar veel belang hechten aan relevante business informatie. Sommige van deze ondernemers groeien met ons mee richting de wettelijke controle van de jaarrekening. Ondernemers met belangstelling voor data-analyse (en) of willen meegroeien met Coney richting de wettelijke controle, bedienen we graag met onze dienst iAccountancy..

  KENNISMAKING:

  Vul hier het formulier in voor Auditing3.0:
  Vul hier het formulier in voor Business Analaytics:
  Vul hier het formulier in voor iAccountancy: